Kovács Andor

Ma a felgyorsult világban már nincs lehetőség hagyományos kereskedésre, mivel mindent a robotok irányítanak és ha egyszer jól meg tudod lovagolni a hullámokat, akkor egy idő után úgyis elvész a profitod. Ezért is kezdtem megbízni a bináris opciózásban, amelyben a határidő és gyors profitálási lehetőség nyújta azt a lehetőséget, hogy egy vagy több stratégiát kidolgozva folyamatos nyereséget érjenek el ügyfeleim,

Ferancz Levente

Sportolóként mindig fontosnak éreztem, hogy képezzem magam. Ez a tőzsdében sem volt másképp. Azóta sikeresen elsajátítottam a tőzsdei kereskedés csínját-bínját, a profi kereskedő minden szokását és törvényét. Amikor elkezdtem az oktatásokat tartani, még nem is tudtam, hogy mennyi mindent fog nekem adni ez az új kihívás. Amellett, hogy hivatásommá vált rájöttem, hogy a tőzsde egy olyan hely, ahol mindig tudsz újat tanulni és sosem elég a megszerzett tudásból.

dr. Tóth Arnold

Az egyetemi diploma megszerzése után – némi vállalati kitérő után – a felsőoktatásban helyezkedtem el. Mindig is fontosnak tartottam az ismeretek átadását, a személyes és szakmai képességek fejlesztését. Több egyetemen tanítottam a gazdaság és pénzügyek területéhez kapcsolódó tárgyakat. Természetesen az egyéni tudás bővítése is fontos volt számomra, melynek eredménye doktori fokozatom.

dr. Szalai Ibolya

Üzletkötőként,vállalat vezetőként és egyetemi oktatóként is mindig fontosnak tartottam a komplex, kreatív gondolkodást és az együttműködési készséget nemzetközi és hazai piacokon egyaránt. A versenyképes laterális innováció és a váltózásmenedzsment kommunikációja témakörben tartok előadásokat, beleértve a projektek menedzselését is. Gondolkodásmódot fejlesztő laterális tréningmodulokat fejlesztettem ki feslővezetők, vállalkozók, egyetemisták és minden nyitott gondolkozásra kész résztvevő számára.

© 2020. Minden jog fenntartva.

Készítette: Firebird Agency