Kovács Andor

Ma a felgyorsult világban már nincs lehetőség hagyományos kereskedésre, mivel mindent a robotok irányítanak és ha egyszer jól meg tudod lovagolni a hullámokat, akkor egy idő után úgyis elvész a profitod. Ezért is kezdtem megbízni a bináris opciózásban, amelyben a határidő és gyors profitálási lehetőség nyújta azt a lehetőséget, hogy egy vagy több stratégiát kidolgozva folyamatos nyereséget érjenek el ügyfeleim,

Asztalos Ádám

Asztalos Ádámnak hívnak, 20 éves swing trader vagyok. Emlékszem amikor már a tőzsde szó 11 éves koromba is elkezdett foglalkoztatni. Családdal egy hétvégi napon megnéztük Will Smith-től a Boldogság nyomában c. filmet. A film mondanivalója nagyvonalakban arról szól ahogy egy hétköznapi ember az élet poklát megjárva kőkemény munkával bróker szakmát szerez. Nagyon megtetszett már a filmen keresztül is a tőzsde világa és valahogy éreztem hogy egy nap én is fogok ezzel az egész tőzsde témával foglalkozni.
Azóta is ezzel foglalkozom!
Szakmai tudásommal azon leszek, hogy te is elérd mindazt amit szeretnél!

dr. Tóth Arnold

Az egyetemi diploma megszerzése után – némi vállalati kitérő után – a felsőoktatásban helyezkedtem el. Mindig is fontosnak tartottam az ismeretek átadását, a személyes és szakmai képességek fejlesztését. Több egyetemen tanítottam a gazdaság és pénzügyek területéhez kapcsolódó tárgyakat. Természetesen az egyéni tudás bővítése is fontos volt számomra, melynek eredménye doktori fokozatom.

dr. Szalai Ibolya

Üzletkötőként,vállalat vezetőként és egyetemi oktatóként is mindig fontosnak tartottam a komplex, kreatív gondolkodást és az együttműködési készséget nemzetközi és hazai piacokon egyaránt. A versenyképes laterális innováció és a váltózásmenedzsment kommunikációja témakörben tartok előadásokat, beleértve a projektek menedzselését is. Gondolkodásmódot fejlesztő laterális tréningmodulokat fejlesztettem ki feslővezetők, vállalkozók, egyetemisták és minden nyitott gondolkozásra kész résztvevő számára.

Kovács Milán

15 évesen kezdtem el a tőzsde világával foglalkozni apukám hatására,aki már több éves tapasztalattal rendelkezett a Forex piacon.Az alapokat tőle sajátítottam el,utána pedig mentorok segítettek a sikerhez.Andoréktól,Amerikai traderektől tanultam leginkább,akik nagyon sok érdekes dolgot mutattak nekem.

Barion biztonságos fizetés


Készítette: Firebird Agency
© 2020. Minden jog fenntartva.