Akció!

Ingyenes oktatás

19.990,00 Ft 0,00 Ft

Ismerj meg minket és tedd fel kérdéseid egy ingyenes óra keretében.

100% elégedettségi garancia
Pénzvisszafizetési garancia
Biztonságos fizetés
Kiemelt adatvédelem

Privát tőzsdeoktatás bemutatása

 

Privát tőzsdeoktatás profiktól

Profik által összeállított képzés

Képzéseinket neves és tapasztalt brókerekkel, egyetemi docensekkel, pszcichológusokkal és hálózatkutatókkal állítottuk össze annak érdekében, hogy a lehető legszínvonalasabb tudást tudjuk átadni részedre.

Célunk pedig, hogy ezt az összetett, hosszú évek alatt tökéletesített tudást ne csak az oktatás végével, de már az oktatás ideje alatt is kamatoztathasd.

Ami azt jelenti, hogy vissza tudod keresni az oktatás árát akár már az oktatás ideje alatt.

Oktatásaink árának átlagos megtérülése: 3 – 4 hét

20 éves tapasztalat

Már kereken 20 éve foglalkozom tőzsdzéséssel. Dolgoztam brókerként, befektetőként, közgaszdászként, értékesítőként majd tőzsdei oktatóként és előadóként.

Az Andor Mentort 2016-ban hoztam létre azzal a céllal, hogy megtanítsam Magyarországot tudatosan és ami még fontosabb sikeresen tőzsdézni.

Az évek alatt több ezer ügyfelet szolgáltunk ki, cégeket és magánszemélyeket egyaránt, ma már 4 oktatóval és 5 különöző tematikával oktatunk, melyet minden esetben az ügyfél személyiségéhez és céljaihoz igazítunk.

Tapasztalt tőzsde oktatók

Személyre szabott tőzsdeoktatás

Személyreszabott tőzsdeoktatás

Képzéseinket úgy kell elképzelned mint egy különórát, csak te vagy és a mentorod, az általad megadott időpontban akár online vagy budapesti irodánkban.

Felejtsd el a zsúfolt előadótermeket, az online nagycsoportos képzéseket és webináriumokat és az előre felvett oktatóvideókat. Ezek a tanulási formák és csatornák sosem lesznek olyan hatékonyak mint egy kifejezetten hozzád, az idődhöz és személyiségedhez igazított privát oktatás.

A saját tempódban tanulhatsz mentorainkkal akik az oktatás ideje alatt és annak végeztével is folyamatosan állnak rendelkezéseidre, válaszolnak kérdéseidre.

Profi mentorok

Az Andor Mentoron nem csak Kovács Andortól a tőzsdecápától tanulhatsz.

Csapatunk oktató tagjai között megtalálhatóak egyetemi docensek, főállású traderek és brókerek, sőt tőzsde világának híres írója is.

Nálunk megtalálod a hozzád leginkább passzoló mentort, aki motivál, akivel élmény lehet számodra a tanulás, sőt oktatóddal a képzés végeztél is kapcsolatban maradsz, bármikor keresheted őket kérdéseiddel.

Tőzsde mentorálás

 

Még nem tudod hány alkalmas oktatásra van szükséged?
Netán egyéb kérédsed van?

Keress minket bizalommal, ajánljuk figyelmedbe ezt az ingyenes próbaoktatásunkat ahol feltehted kérdéseid és megtapasztalhatod az oktatás menetét.
Vagy keress minket telefonon a 06 20 389 1827-es telefonszámon, de visszahívást is kérhetsz ide kattintva.
Természetesen Facebook Messengeren is elérhetőek vagyunk vagy a kapcsolat menüpont alatt e-mailt is küldhetsz nekünk.

Shopping Basket