24 990 Ft

Az első tananyagban megismerkedhettek néhány alapfogalommal. Megvilágítjuk azokat, melyek egyértelműen előnyösek, figyelmeztetünk a hátráltató, veszélyt rejtő tényezőkre, valamint bevezetünk titeket a tőzsdepszichológiába.
Majd sorra vesszük azokat a tényezőket, ahol megismeritek hogy miről is szól a bináris opció, hogyan indulhattok el a kereskedés útján, melyet szeretnénk nektek könnyebbé varázsolni.

Kategória: Címke:

Leírás

HOGY EZ MIÉRT LESZ HASZNOS SZÁMOTOKRA?

Tapasztalatból tudom, hogy a legtöbben időhiányban szenvedtek. Rengeteg emberrel beszéltem az elmúlt időszakban, és sokszor mondtátok, hogy igen! Nagyon szeretnétek foglalkozni vele! DE: „jelenleg nincs rá időm”.
2 gyermekes anyukaként, én is sokszor küzdök az idővel, igyekszem a nap minden pillanatát kihasználni, mely percek roppant értékesek tudnak lenni. Hiszen tudjátok: az idő pénz! Vagyis, a hangos könyv azért lesz hasznos számotokra, kifejezetten azért vettem fel Nektek, hogy ti is értékesen tudjátok használni a nap minden percét, és ha beültök az autóba, vonatra, vagy buszra szálltok, esetleg főzés közben is bekapcsolhatjátok a lejátszót, és máris magatokba szívhatjátok a Tudást.
Hogyan épül fel ez az egész?
Az első tananyagban megismerkedhettek néhány alapfogalommal. Megvilágítjuk azokat, melyek egyértelműen előnyösek, figyelmeztetünk a hátráltató, veszélyt rejtő tényezőkre, valamint bevezetünk titeket a tőzsdepszichológiába.

A 10 ALKALMAT 2 RÉSZRE OSZTOTTUK, AZ ELSŐ 3 LECKE INGYENESEN ELÉRHETŐ LESZ MINDENKI SZÁMÁRA:

I. Alapfogalmak
II. Előnyök, hátrányok
III. Bevezetés a tőzsdepszichológiába

Ha már átrágtátok magatokat az alapokon, mehetünk is a komolyabb témákra.
Sorra vesszük azokat a tényezőket, ahol megismeritek hogy miről is szól a bináris opció, hogyan indulhattok el a kereskedés útján, melyet szeretnénk nektek könnyebbé varázsolni. Tapasztalatból tudom, hogy egyedül nagyon nehéz. Én is megpróbáltam magamtól tanulni, de így sokkal drágább volt, és rengeteg időbe tellett, míg arra a döntésre jutottam, hogy az oktatást választom és azt, hogy mellettem legyen valaki, aki segít a labirintusból kijutni. Ennek meg is lett az eredménye! Teljesen magával ragadott ez a pénzügyi világ, és örülök, hogy meghoztam a döntést, amivel meg tudtam változtatni az életemet, és a dolgokhoz való hozzáállást!

További leckék

IV. Bevezetés a fundamentális elemzésbe
V. Bevezetés a technikai elemzésbe, alakzatok
VI. Bevezetés a technikai elemzésbe, Japán gyertyák
VII. Kereskedési idő megválasztása
VIII. Mennyi pénz kell a kereskedéshez? Befektetett összeg kiválasztása
IX. Kockázatkezelés és money managament
X. Stratégia bemutatása és néhány tipp a sikeres kereskedéshez.

Barion biztonságos fizetés


Készítette: Firebird Agency
© 2020. Minden jog fenntartva.